Komkommer toastje met tonijnsalade

Bereiding

Laat de tonijn goed uitlekken. Maak met een vork de tonijn goed los.

Snipper de ui en voeg deze toe aan de tonijn.

Voeg ook de yoghurt, mosterd en kappertjes toe en meng het geheel goed door elkaar.

Snijd de komkommer in plakjes en schep op ieder plakje een hoopje van de tonijnsalade.

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op water
  • ½ rode ui
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 theelepel grove mosterd, natriumarm
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 komkommer

Koolhydraten 0,4 g
waarvan suikers 0,4 g
Vet 0,4 g
waarvan verzadigd 0,2 g
Eiwit 1,9 g
Vezels 0,2 g
Groente 15 g
Kcal 13
Zout 0,07 g