Lamsgehaktballetjes in tomatenvenkelsaus

Bereiding
Snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
Doe het gehakt met de helft van de uien en knoflook in een kom. Voeg zout, peper, koriander, komijn, de eieren en 2-3 eetlepels paneermeel toe. Kneed tot een smeuïg, maar samenhangend mengsel (voeg evt. wat extra paneermeel toe) en vorm hiervan gehaktballetjes.
Verhit de olijfolie in een koekenpan of braadpan en bak de ballen.
Maak de peper schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Was de tomaten en venkel en snijd ze in stukjes.
Voeg de achtergehouden ui en knoflook toe aan de pan. Bak deze 2 tot 3 minuten. Voeg de peper, tomaten en venkel toe en bak tot de groenten wat zachter zijn.
Blus af met witte wijn en laat het gerecht nog eventjes zachtjes sudderen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Strooi bieslook over het gerecht