Peper­noten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Ontpit de dadels en snijd in hele kleine stukjes.

Doe de amandelmeel, kokosmeel, speculaaskruiden en de dadels in een mengkom en meng alles goed door elkaar.

Smelt de boter en voeg deze toe. Halveer de sinaasappel en pers de helft ervan uit boven de kom. Voeg ook het ei toe.

Mix alles tot een beslag.

Maak hier ongeveer 60 kleine balletjes van en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.

Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten

Ingrediënten

  • 3 verse dadels - Medjool
  • 75 g amandelmeel
  • 30 g kokosmeel
  • 2 eetlepels speculaaskruiden
  • 30 g boter
  • 1 ei
  • ½ sinaasappel - voor het sap

Koolhydraten 4,9 g
waarvan suikers 3,1 g
Vet 12,5 g
waarvan verzadigd 3,8 g
Eiwit 4,7 g
Vezels 2,0 g
Groente 0 g
Kcal 149
Zout 0,09 g