Spaghetti aglio e olio

Bereiding

Kook 200 g vokorenspaghetti gaar volgens aanwijzing op de verpakking.

Pers 8 teentjes knoflook uit. Snij 4 chilipepertjes in ringen en verwijder de zaadjes.

Bak de knoflook en de chilipeper in 3 eetlepels olie ca. 3 minuten aan.

Blus af met 400 ml groentebouillon.

Snijd 10 tomaten in kleine blokjes en voeg met 6 eetlepels gehakte peterselie en de spaghetti door de saus.

Breng op smaak met peper en serveer.

Ingrediënten

  • 200 g volkorenspaghetti, ongekookt    
  • 8 teentjes knoflook    
  • 40 g chilipepertjes, (4 stuks)    
  • 3 eetlepels olijfolie    
  • 400 ml groentebouillon
  • 10 hele tomaten    
  • 6 eetlepels peterselie, gehakt        
  • peper

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 42,9 g
waarvan suikers 7 g
Vet 11,3 g
waarvan verzadigd 1,8 g
Eiwit 9,4 g
Vezels 8,2 g
Groenten 190 g
Kcal 326
Zout 1,12 g

Ingestuurd door: Weight Watchers