Tiramisu van Skyr en frambozen

Bereiding

Verkruimel de biscuits en meng er 2 theetlepels fruitbeleg doorheen.

Verdeel het kruimelmengsel over 8 glaasjes.

Roer de honing door de Skyr en verdeel de helft hiervan over de koekkruimels.

Schep 1 theetlepel fruitbeleg in elk glaasje en vul aan met de resterende Skyr.

Garneer met frambozen, basilicum en wat gepofte quinoa.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 0,5 pak volkoren speltbiscuits (Molenaartje)
  • 1 pak Skyrdrink (450 ml)
  • 1 eetlepel honing
  • 5 eetlepels (50 g) fruitbeleg frambozen (Fiordifrutta)*
  • 150 g frambozen
  • basilicum, in reepjes
  • handje gepofte quinoa
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 19,3 g
waarvan suikers 13 g
Vet 2,8 g
waarvan verzadigd 1,4 g
Eiwit 7,8 g
Vezels 1,2 g
Kcal 142
Zout 0,3 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.