Tiramisu van Skyr en frambozen

Bereiding

Verkruimel de biscuits en meng er 2 theetlepels fruitbeleg doorheen.

Verdeel het kruimelmengsel over 8 glaasjes.

Roer de honing door de Skyr en verdeel de helft hiervan over de koekkruimels.

Schep 1 theetlepel fruitbeleg in elk glaasje en vul aan met de resterende Skyr.

Garneer met frambozen, basilicum en wat gepofte quinoa.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 0,5 pak volkoren speltbiscuits (Molenaartje)
  • 1 pak Skyrdrink (450 ml)
  • 1 eetlepel honing
  • 5 eetlepels (50 g) fruitbeleg frambozen (Fiordifrutta)*
  • 150 g frambozen
  • basilicum, in reepjes
  • handje gepofte quinoa
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 19,3 g
waarvan suikers 13 g
Vet 2,8 g
waarvan verzadigd 1,4 g
Eiwit 7,8 g
Vezels 1,2 g
Kcal 142
Zout 0,3 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!