Volkoren­brood met champig­nons

Bereiding

Snijd de champignons in kwarten en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens de champignons toe en bak gaar.

Blus af met de balsamico azijn en laat iets inkoken.

Verdeel de champignons over sneetjes volkorenbrood.

Garneer met de Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 250 g (kastanje) champignons
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 4 sneetjes volkorenbrood
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • Italiaanse kruiden
  • olijfolie

Koolhydraten 31,1 g
waarvan suikers 3,7 g
Vet 8,8 g
waarvan verzadigd 3,4 g
Eiwit 17,4 g
Vezels 7,6 g
Groente 165 g
Kcal 290
Zout 1,14 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.