Foto digitale collecte checken op mobiele telefoon

De Diabetes Fonds-collecteweek is van 1 t/m 6 november 2021. Hierbij kan ook digitaal gecollecteerd worden. Hieronder beantwoorden we veel gestelde vragen over de digitale collecte.

Wie incasseert er bij de digitale collecte?

Bij de digitale collecte staat er in jouw bankomgeving als incassant Stichting Diabetes Fonds via Stichting Derdengelden CM Payments. Hier staat het rekeningnummer NL54DEUT0265251834 bij.

Wie incasseert er bij de online collecte?

Bij de online collecte, via diabetescollecte.nl, staat er in jouw bankomgeving als incassant Stichting Diabetes Fonds by Buckaroo. Hier staat het rekeningnummer NL56DEUT0265186420 bij.

Kan ik mijn persoonlijke bus inzien bij de digitale collecte?

Ja, dat kan. Via de SMS berichten die wij je toesturen uit naam van DiabetesNL, kun je klikken op het linkje. Je gaat dan naar jouw persoonlijke bus. In het linkje van het SMS bericht van maandag en woensdag kun je ook direct op jouw persoonlijke pagina zien hoeveel je al hebt opgehaald.

Als ik op mijn persoonlijke pagina wil verversen, krijg ik een wit scherm. Wat nu?

Je kunt het best opnieuw op de link in het SMS bericht klikken. Je gaat dan naar de meest recente versie van jouw persoonlijke pagina en jouw opbrengst.

Hoe weet ik of ik de url’s in het SMS bericht kan vertrouwen?

Het (veilige) linkje in het SMS bericht begint altijd met https://mii.io of https://cm.to/.

Ik wil nog een bus aanmaken en gaan collecteren, hoe doe ik dat?

Je kunt daarvoor het beste direct naar diabetescollecte.nl gaan, en daar een bus aanmaken. Deze kun je vervolgens ook direct delen.

Ik doe mee met de digitale collecte, maar ik kan mijn persoonlijke bus niet vinden

Via de link in de SMSjes die je van ons hebt gehad op maandag 26 oktober en woensdag 28 oktober, kun je naar jouw persoonlijke pagina gaan. Hierop staat ook de opbrengst van jouw persoonlijke bus.

Iemand stuurt mij een Tikkie om te collecteren, klopt dat?

Bij de online collectebus kan de collectant inderdaad ook een Tikkie sturen om geld op te halen. Als je vervolgens een betaling doet, komt dit er in zijn of haar collectebus bij.

Foto: leungchopan / shutterstock.com