Bananen­pannen­koek

Bereiding

Prak de banaan en meng deze met het ei tot een glad mengsel.

Verhit een klein beetje olijfolie in een pan

Bak het banaan-ei-mengsel tot het goudbruin is

Top de bananenpannenkoek af met wat rood fruit

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 1 banaan (hoe rijper, hoe beter)
  • 2 eieren
  • 1 handje frambozen of ander rood fruit

Koolhydraten 27,9 g
waarvan suikers 21,2 g
Vet 9,2 g
waarvan verzadigd 3,0 g
Eiwit 14,0 g
Vezels 3,1 g
Groente 0 g
Kcal 261
Zout 0,0 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!