Popcorn met cacao en kaneel

Bereiding

Verhit een dun laagje zonnebloemolie in een pan met dikke bodem.

Voeg de maïskorrels toe, plaatst de deksel op de pan en schud de pan.

Zet het vuur laag als de maïs begint de poffen. Schud de pan regelmatig totdat alle maïs is gepoft.

Meng de cacao en de kaneel door de popcorn.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 80 g popcorn maïs
  • zonnebloemolie
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 eetlepel kaneel

Koolhydraten 15,4 g
waarvan suikers 1,0 g
Vet 3,7 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 2,6 g
Vezels 2,0 g
Goente 0 g
Kcal 110
Zout 0,01 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.