Chocolate chip cookies

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180˚C.

Meng het amandel- en lupinemeel en de baking soda in een kom.

Meng de honing en het ei in een andere kom.

Smelt de boter in een pannetje. Doe de mengsels uit beide kommen bij elkaar en roer de boter erdoor. Voeg als laatst de chocoladestukjes toe.

Neem een eetlepel deeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk het aan tot een dikte van ongeveer ½ cm. Doe dit tot het deeg op is.

Zet de bakplaat in de oven en bak in 8-10 minuten af.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 75 g amandelmeel
  • 35 g lupinemeel
  • ½ eetlepel baking soda
  • 1 eetlepel honing
  • 1 ei
  • 2 eetlepels boter
  • 1 eetlepel margarine
  • 1 eetlepel water
  • 40 g suikervrije pure chocoladereep
  • snufje zout
  • bakpapier

Koolhydraten 2,6 g
waarvan suikers 1,7 g
Vet 8,1 g
waarvan verzadigd 2,3 g
Eiwit 4,1 g
Vezels 1,3 g
Kcal 104
Zout 0,04 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.