Haverkoekjes met peer en chocolade

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Meng de havermout en -meel in een kom en voeg hier de boter (op kamertemperatuur), cacaonibs en kokosrasp aan toe.

Schil de peer en rasp deze grof. Voeg toe aan de kom en roer alles goed door elkaar.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met een lepel 15 kleine bolletjes uit het deeg. Druk de bolletjes een beetje plat met de bolle kant van de lepel.

Bak de koekjes in 30 minuten goudbruin.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 50 g havermout
  • 50 g havermeel
  • 25 g boter
  • 1 eetlepels cacoanibs
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 1 peer

Koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 1,0 g
Vet 4,8 g
waarvan verzadigd 3,0 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,9 g
Groente 0 g
Kcal 71
Zout 0,01 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!