Bereiding

Snijd de ansjovisfiletjes in stukjes.

Maak de ui en de courgettes schoon.

Snijd de ui in halve ringen.

Halveer de courgettes in de lengte en snijd de helften in plakjes.

Verwarm de olie en laat hierin de ansjovis smelten.

Fruit de uienringen zacht mee.

Voeg de courgette toe en smoor de groente in 5 minuten gaar.

Maak de groente op smaak met tijm.

Ingrediënten

  • ½ blikje ansjovisfilets
  • 1 ui
  • 400 g courgette
  • 1 eetlepel olie
  • tijm

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 13,3 g
waarvan suikers 12,6 g
Vet 6,1 g
waarvan verzadigd 0,9 g
Eiwit 6,8 g
Vezels 2,3 g
Groente 250 g
Kcal 140
Zout 1,34 g

Ingestuurd door: Voedingscentrum