Flammkuchen met pompoen
  • recipe icon Lunch, Anders
  • time icon Bereidingstijd: 25 minuten
  • people icon Aantal personen: 4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Breng een pan met water aan de kook en kook de pompoenblokjes in ongeveer 7 minuten beetgaar.

Snijd de geitenkaas in dunne plakjes. Halveer de granaatappel en haal hier de pitjes uit.

Besmeer de wraps met de zure room en leg ze op een met bakpapier bekleed ovenrooster.

Bestrooi de wraps met de boerenkool, geitenkaasbrie, pompoenblokjes en als laatste wat gedroogde tijm.

Bak de wraps 10 tot 12 minuten in de voorverwarmde oven tot de wrap aan de zijkanten lekker knapperig is.

Bestrooi ze met de granaatappelpitjes. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 100 g pompoenblokjes
  • 100 g geitenkaas (rol)
  • 40 g granaatappelpitjes
  • 4 volkoren wraps
  • 100 g zure room
  • 100 g boerenkool
  • gedroogde tijm

Koolhydraten 31,1 g
waarvan suikers 4,2 g
Vet 12,9 g
waarvan verzadigd 6,5 g
Eiwit 10,7 g
Vezels 5,3 g
Groente 50 g
Kcal 294
Zout 0,7 g