Bereiding

Verhit de teentjes knoflook in de magnetron en pureer deze met een vork.

Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook bruin.

Voeg de scampi's toe en daarna de tomatenpuree en room.

Voeg eventueel naar smaak nog sambal oelek toe. 

Schep de scampi's af en toe om en laat deze 10 minuten garen.

Kook intussen de broccoli gaar, en de pasta volgens de verpakking.

Serveer de scampi's met de broccoli en pasta.

 


 

 

Ingrediënten

  • 150 g scampi's
  • 6 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 150 ml slankroom
  • 70 g ongekookte volkoren pasta
  • 400 g broccoli

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 34,4 g
waarvan suikers 9,9 g
Vet 32,1 g
waarvan verzadigd 14,2 g
Eiwit 29,8 g
Vezels 10,1 g
Groente 200 g
Kcal 564
Zout 2,1 g

Ingestuurd door: Dhr. Keulen