Haverkoekjes met peer en chocolade

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.

Meng de havermout en -meel in een kom en voeg hier de boter (op kamertemperatuur), cacaonibs en kokosrasp aan toe.

Schil de peer en rasp deze grof. Voeg toe aan de kom en roer alles goed door elkaar.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met een lepel 15 kleine bolletjes uit het deeg. Druk de bolletjes een beetje plat met de bolle kant van de lepel.

Bak de koekjes in 30 minuten goudbruin.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 50 g havermout
  • 50 g havermeel
  • 25 g boter
  • 1 eetlepels cacoanibs
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 1 peer

Koolhydraten 5,6 g
waarvan suikers 1,0 g
Vet 4,8 g
waarvan verzadigd 3,0 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,9 g
Groente 0 g
Kcal 71
Zout 0,01 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!