Mexicaanse couscoussalade

Bereiding

Doe de couscous samen met de koriander, cayennepeper en komijn in een kom en giet hier kokend water overheen. Laat de couscous wellen.

Snijd ondertussen de paprika’s in blokjes.

Spoel de maïs en kidneybonen af en laat goed uitlekken.

Meng in een grote kom de veldsla met de couscous met de paprika, mais en kidneybonen.

Breng de salade op smaak met het sap van de limoen.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 200 g volkoren couscous
  • 2 theelepels gedroogde koriander
  • 2 theelepels cayennepeper
  • 1 theelepel komijn
  • 2 rode paprika’s
  • 130 g maïs
  • 130 g kidneybonen
  • 100 g veldsla
  • 1 limoen

Koolhydraten 45,1 g
waarvan suikers 5,3 g
Vet 2,0 g
waarvan verzadigd 0,4 g
Eiwit 10,5 g
Vezels 9,5 g
Groente 130 g
Kcal 260
Zout 0,27 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!