Muffins van ei

Ingrediënten
- 1 ei per muffin
- Vulling naar keuze, bijvoorbeeld: paprika, courgette, champignons, lente-ui of doperwten
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 70 kcal
- Koolhydraten
- 0,9 g
- - waarvan suikers
- 0,9 g
- Vet
- 4,4 g
- - waarvan verzadigd
- 1,4 g
- Eiwit
- 6,4 g
- Vezels
- 0,4 g
- Groente
- 20 g
- Zout
- 0,09 g
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Klop de eieren los in een kom en voeg hier de groenten naar keuze aan toe.
Bak de eiermuffins ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven tot het ei volledig gestold is.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
