Perencrumble

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Schil de peer, snijd in stukjes en verwijder het klokhuis. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk.

Maal de helft van de havervlokken met een staafmixer tot meel.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over een ovenschaal.

Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 2 peren
  • 3 cm gember
  • 120 g havervlokken
  • 50 g walnoten
  • 1 eetlepel kaneel
  • 2 eetlepels olijfolie

Koolhydraten 14,3 g
waarvan suikers 4,1 g
Vet 8,0 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 3,0 g
Vezels 2,4 g
Groente 0 g
Kcal 146
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.