Perencrumble

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Schil de peer, snijd in stukjes en verwijder het klokhuis. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk.

Maal de helft van de havervlokken met een staafmixer tot meel.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over een ovenschaal.

Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 2 peren
  • 3 cm gember
  • 120 g havervlokken
  • 50 g walnoten
  • 1 eetlepel kaneel
  • 2 eetlepels olijfolie

Koolhydraten 14,3 g
waarvan suikers 4,1 g
Vet 8,0 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 3,0 g
Vezels 2,4 g
Groente 0 g
Kcal 146
Zout 0 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!