Tropische vruchten­mousse

Bereiding

Mix met een staafmixer de blokjes fruit totdat het een dikke substantie krijgt. 

Voeg 125 ml magere kwark toe en meng het fruit met de kwark. 

Voeg hierna nog een beetje limoensap toe en meng dit door elkaar. 

Verdeel de mousse over twee cocktailglazen. 

Voeg aan ieder glas een framboos en twee muntblaadjes toe en dan is het klaar om te serveren. 

 

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 75 g bevroren mangoblokjes 
  • 75 g bevroren ananasblokjes 
  • 125 ml magere kwark 
  • limoensap van ½ limoen (20 ml) 

Koolhydraten 12,5 g
waarvan suikers 9,7 g
Vet 0,3 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 5,7 g
Vezels 1,2 g
Groente -
Kcal 80
Zout 0 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!