Health2Work adviseert over en verzorgt gezonde en efficiënte werkomgevingen. Veel werkomgevingen zijn erop ingericht om hele dagen te zitten. Elk extra uur dat mensen op een dag zitten, verhoogt hun risico op diabetes type 2 met 22%. 

Floris Lindeman, Commercieel Directeur Health2Work: “Wij zien het belang van minder zitten en komen het vaak tegen in de praktijk. Mensen zijn niet gebouwd om veel te zitten. Toch is onze maatschappij er helemaal op ingericht; we zitten achter de computer, bij een overleg, onderweg in de auto of de trein en thuis op de bank of aan de eettafel. Wij willen de mensen weer meer in beweging krijgen, te beginnen op de werkvloer. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken zodat je volop energie hebt om in je werkomgeving optimaal te presteren."

Diabetes type 2 steelt nu al de gezondheid en toekomst van 1,1 miljoen Nederlanders. En iedere week komen daar nog eens zo’n 1100 mensen bij. We willen het belang van meer beweging onderstrepen, daarom zijn we actiepartner van het Diabetes Fonds om samen te werken aan een gezonder leven voor iedereen!”

Geïnteresseerd in een partnership?

We denken graag met je mee. Neem contact op met Suzanna Bekkema, bel (033) 462 20 55.