2 FEB. 2015

De inschrijvingen voor de Nijmeegse Vierdaagse zijn vandaag geopend! Doe jij dit jaar weer mee? Loop dan voor het Diabetes Fonds, of sponsor een loper.


Wie zich heeft ingeschreven voor de Vierdaagse via www.4daagse.nl, kan zich vervolgens laten sponsoren via DiaBeatit.nl/nijmeegsevierdaagse. Loop je voor het Diabetes Fonds, dan krijg je een leuk actiepakket met een origineel ‘Meedoen heeft zin!’ Diabetes Fonds T-Shirt. 

Waarom lopen?

Wandelaars die zich laten sponsoren maken daarmee belangrijk onderzoek mogelijk naar de genezing van diabetes. Uiteraard zijn op DiaBeatit.nl/nijmeegsevierdaagse ook donaties voor onze Vierdaagselopers meer dan welkom. Veel mensen wandelen niet alleen voor de gezelligheid en de prestatie, maar ook voor hun gezondheid.

Banner: Wandel mee voor Fien en 1miljoen NederlandersWandelen is goed voor iedereen. Zeker voor mensen met diabetes. Het verkleint namelijk de kans op nare lichamelijke gevolgen van diabetes, zoals hart- en vaatziekten. Kortom, wandelen heeft zin! Ga naar DiaBeatit.nl/nijmeegsevierdaagse en steun de wandelaars voor een leven zonder diabetes.

Kom in actie voor het Diabetes Fonds

Laat je inspireren en zet makkelijk een actie op. Wij helpen je om je actie tot een succes te maken.

Laat je inspireren en zet makkelijk een actie op. Wij helpen je om je actie tot een succes te maken.