Forel gestoofd in mosterd

Bereiding

Warm de oven voor op 175° C.

Maak de forellen schoon en bestrooi ze van binnen en van buiten met peper en een beetje zout.

Maak de sjalot schoon en snijd hem klein.

Was de peterselie en knip de takjes klein.

Meng de ui met de peterselie, de wijn en de mosterd.

Leg de vis in een ovenvaste schaal en schep het mengsel erover. Verdeel de margarine erover.

Laat de vis afgedekt in de hete oven in 35 minuten gaar worden.

Lekker met geroerbakte courgette en 3 opscheplepels aardappelpuree

Ingrediënten

  • 2 kleine forellen
  • 1 sjalot
  • 3 takjes peterselie
  • ½ dl droge witte wijn
  • 1-2 eetlepels mosterd
  • 1 eetlepel vloeibare margarine

 

Koolhydraten 2 g
Vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g
Eiwit 19 g
Vezels 0,5 g
Groente 0 g
Kcal 191
Zout 0,4 g