Frambozen-chocolademuffins

Bereiding

Klop 60 ml olie, suiker en 1 ei schuimig.

Meng 180 g volkorenbloem, 1 eetlepel bakpoeder en 2 eetlepels cacaopoeder en schep met de karnemelk erdoor.

Houd van 150 g frambozen 12 frambozen apart en schep de rest door het deeg.

Bekleed een muffinblik met papieren vormpjes en vul met het deeg.

Bak ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C en laat afkoelen.

Smelt 40 g witte chocolade au bain-marie. Garneer de muffins met de witte chocolade en de rest van de frambozen.

Ingrediënten

  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 60 g kristalsuiker    
  • 1 middelgroot ei
  • 180 g volkorenbloem
  • 1 eetlepel bakpoeder    
  • 2 eetlepels cacaopoeder, ongezoet    
  • 180 ml karnemelk, ongezoet    
  • 150 g frambozen    
  • 40 g chocolade, wit

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 18,2 g
waarvan suikers 8,4 g
Vet 7,1 g
waarvan verzadigd 1,7 g
Eiwit 3,3 g
Vezels 2 g
Groente 0 g
Kcal 156
Zout 0,05 g

Ingestuurd door: Weight Watchers