Gevulde kruidcakejes

Bereiding

Warm de oven voor op 170° C.

Meng het zoetstof met de havermout, zelfrijzend bakmeel, kaneel en ± 1 dl melk tot een glad deeg.

Was de gedroogde pruimen, verwijder de pit en snijd ze in kleine stukjes.

Leg in de papieren bakvormpjes stukjes pruim en verdeel het deeg erover.

Bak de cakejes midden in de oven in ca. 25 minuten gaar.

 

 

Ingrediënten

  • 40 g havermout
  • 75 ml halfvolle melk
  • 3 gedroogde pruimen
  • 40 g zoetstof
  • 70 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel kaneel
  • 8 papieren bakvormpjes

Koolhydraten 15,7 g
waarvan suikers 6,5 g
Vet 0,6 g
waarvan verzadigd 0,6 g
Eiwit 1,9 g
Vezels 0,8 g
Groente - g
Kcal 77
Zout 0,13 g