Havermout met frambozen

Ingrediënten
- 40 g havermout naturel
- 100 ml sojamelk
- beetje water
- 50 g bevroren frambozen
- ½ banaan
- 1 theelepel kaneel
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 266 kcal
- Koolhydraten
- 41 g
- - waarvan suikers
- 13,8 g
- Vet
- 5,4 g
- - waarvan verzadigd
- 1 g
- Eiwit
- 9,2 g
- Vezels
- 6,5 g
- Groente
- 0 g
- Zout
- 0,1 g
Bereiding
Prak de helft van de banaan.
Doe alle ingrediënten in een kom of glazen pot en roer alles goed door elkaar.
Zet het geheel een nachtje in de koelkast en voilà!
Tip: snijd de andere helft van de banaan in plakjes en bewaar in de vriezer.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
