Havermout met frambozen

Aantal personen
1 persoon
Kooktijd
100 minuten
Menugang
Havermout met frambozen

Ingrediënten

  • 40 g havermout naturel
  • 100 ml sojamelk
  • beetje water
  • 50 g bevroren frambozen
  • ½ banaan
  • 1 theelepel kaneel

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
266 kcal
Koolhydraten
41 g
- waarvan suikers
13,8 g
Vet
5,4 g
- waarvan verzadigd
1 g
Eiwit
9,2 g
Vezels
6,5 g
Groente
0 g
Zout
0,1 g

Bereiding

Prak de helft van de banaan.

Doe alle ingrediënten in een kom of glazen pot en roer alles goed door elkaar.

Zet het geheel een nachtje in de koelkast en voilà!

Tip: snijd de andere helft van de banaan in plakjes en bewaar in de vriezer.

Lekker en gezond eten met diabetes

Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:

  • Adviezen en tips in heldere taal
  • Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
  • Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
Voorkant brochure Lekker en gezond eten met diabetes