Havermout met frambozen
  • recipe icon Ontbijt
  • time icon Bereidingstijd: 100 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Prak de helft van de banaan.

Doe alle ingrediënten in een kom of glazen pot en roer alles goed door elkaar.

Zet het geheel een nachtje in de koelkast en voilà!

Tip: snijd de andere helft van de banaan in plakjes en bewaar in de vriezer.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 40 g Quaker Havermout naturel
  • 100 ml sojamelk
  • beetje water
  • 50 g bevroren frambozen
  • ½ banaan
  • 1 theelepel kaneel

Koolhydraten 41,0 g
waarvan suikers 13,8 g
Vet 5,4 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 9,2 g
Vezels 6,5 g
Groente 0 g
Kcal 266
Zout 0,1 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!