Havermoutkoekjes
  • recipe icon Hapje
  • time icon Bereidingstijd: 30 minuten
  • people icon Aantal personen: 16

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Smelt de boter in een pannetje op laag vuur.

Prak ondertussen de banaan.

Meng alle ingrediënten in een kom en meng het geheel goed door elkaar.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier 16 hoopjes van het beslag over. Druk de hoopjes aan met de bolle kant van een eetlepel zodat ze allemaal even dik zijn.

Bak de koekjes in 20 minuten gaar.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 40 g margarine
  • 1 rijpe banaan
  • 25 g amandelmeel
  • 100 g havermout
  • 2 eetlepels (plantaardige) melk
  • 1 volle eetlepel kaneel
  • 1 theelepel baking soda

Koolhydraten 5,8 g
waarvan suikers 1,5 g
Vet 3,4 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 1,3 g
Vezels 0,9 g
Groente 0 g
Kcal 60
Zout 0,03 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.