Kalkoencarpaccio met rucola

Bereiding

Leg 75 g rucola op een bord.

Rol 90 g kalkoenfilet op en verdeel over de rucola.

Meng 1 eetlepel mosterd met 1 eetlepel balsamicoazijn en 4 eetlepels groentebouillon.

Breng op smaak met peper.

Sprenkel de dressing over de carpaccio en rucola en bestrooi met 1 eetlepel Parmezaanse kaas.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 50 g rucola    
  • 90 g kalkoenfilet, broodbeleg (extra dun)
  • 1 theelepel mosterd    
  • 1 eetlepel balsamicoazijn    
  • 4 eetlepels groentebouillon 
  • peper           
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Koolhydraten 3,5 g
waarvan suikers 3,1 g
Vet 5,7 g
waarvan verzadigd 2,6 g
Eiwit 23,9 g
Vezels 1,2 g
Groente 50 g
Kcal 165
Zout 1,1 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!