Kalkoencarpaccio met rucola

Bereiding

Leg 75 g rucola op een bord.

Rol 90 g kalkoenfilet op en verdeel over de rucola.

Meng 1 eetlepel mosterd met 1 eetlepel balsamicoazijn en 4 eetlepels groentebouillon.

Breng op smaak met peper.

Sprenkel de dressing over de carpaccio en rucola en bestrooi met 1 eetlepel Parmezaanse kaas.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 50 g rucola    
  • 90 g kalkoenfilet, broodbeleg (extra dun)
  • 1 theelepel mosterd    
  • 1 eetlepel balsamicoazijn    
  • 4 eetlepels groentebouillon 
  • peper           
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Koolhydraten 3,5 g
waarvan suikers 3,1 g
Vet 5,7 g
waarvan verzadigd 2,6 g
Eiwit 23,9 g
Vezels 1,2 g
Groente 50 g
Kcal 165
Zout 1,1 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!