Kalkoencarpaccio met rucola

Bereiding

Leg 75 g rucola op een bord.

Rol 90 g kalkoenfilet op en verdeel over de rucola.

Meng 1 eetlepel mosterd met 1 eetlepel balsamicoazijn en 4 eetlepels groentebouillon.

Breng op smaak met peper.

Sprenkel de dressing over de carpaccio en rucola en bestrooi met 1 eetlepel Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 75 g rucola    
  • 90 g kalkoenfilet, broodbeleg    
  • 1 eetlepel mosterd    
  • 1 eetlepel balsamicoazijn    
  • 4 eetlepels groentebouillon 
  • peper           
  • 1 eetlepel Parmezaan

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 2 g
Vet 8 g
waarvan verzadigd 3 g
Eiwit 35 g
Vezels 2 g
Groente 75 g
Kcal 219
Zout 1,1 g

Ingestuurd door: Weight Watchers