Pannen­koek met muesli

Aantal personen
4 personen
Kooktijd
20 minuten
Menugang

Ingrediënten

  • 150 g notenmuesli
  • 150 g amandelmeel
  • ½ theelepel kaneel
  • 200 ml amandelmelk, ongezoet
  • 2 eieren

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
351 kcal
Koolhydraten
24,6 g
- waarvan suikers
3,2 g
Vet
21,7 g
- waarvan verzadigd
3,2 g
Eiwit
12,9 g
Vezels
6,3 g
Groente
0 g
Zout
0,25 g

Bereiding

Voeg alle ingrediënten samen en meng het goed door elkaar tot een stevig beslag.

Verhit een klein beetje olijfolie in de pan.

Schep één voor één een kleine hoeveelheid in de pan en draai om als de bovenkant bijna droog is.

Doe dit tot het beslag helemaal op is.

Variatietip: Lekker met een paar bosbessen!

Lekker en gezond eten met diabetes

Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:

  • Adviezen en tips in heldere taal
  • Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
  • Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
Voorkant brochure Lekker en gezond eten met diabetes