Scones

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 °C.

Doe het maismeel, zout en bakpoeder door elkaar en mix dit goed. 

Kneed dit samen met de halvarine en melk tot een balletje.  

Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en leg het op het bak papier. 

Bak de scones in circa 12 minuten in de oven gaar. 

 

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 125 g maismeel 
  • 80 ml halfvolle melk 
  • 2 eetlepels halvarine 
  • snufje zout 
  • halve eetlepel bakpoeder 

Koolhydraten 9,9 g
waarvan suikers 0,4 g
Vet 1,7 g
waarvan verzadigd 0,5 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,4 g
Groente -
Kcal 60
Zout 0,17 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.