Diabetes Fonds daagt Landal GreenParks uit
Het Diabetes Fonds en Stichting Variatie in de Keuken daagden Landal GreenParks uit om een zo gezond én lekker mogelijk hoofd- en nagerecht toe te voegen aan hun menukaart. De chefs deden mee aan de challenge en hun winnende gerechten staan op de menukaart van Landal.
Dries Hettinga, adjunct-directeur Diabetes Fonds: “Gezonde voeding en bewust kunnen kiezen is voor iedereen belangrijk; of je nu wel of geen diabetes hebt. Als je ergens eet, ben je overgeleverd aan de menukaart. Landal GreenParks heeft een enorm bereik met meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Met een gezonde keuze maak je al een verschil, daarom daagden we Landal GreenParks graag uit. We waren benieuwd waar de chef-koks mee komen!”
Aangenaam verrast
Bas Hoogland, commercieel directeur Landal GreenParks: “We waren aangenaam verrast door deze actie van het Diabetes Fonds. Persoonlijk weet ik wat het positieve effect van gezonde voeding op je bloedsuikerspiegel is, ik heb zelf diabetes type 2. Uiteraard gingen onze chef-koks deze uitdaging aan. Het past ook binnen ons beleid; gevarieerde en gezonde gerechten aan te willen bieden.” Vanaf midden 2014 staan de winnende gerechten op de nieuwe menukaart bij Landal.