4 JAN. 2021

Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zijn niet alleen belangrijk om lekker in je vel te zitten. Een gezonde leefstijl speelt ook een belangrijke rol bij het voorkomen en behandelen van diabetes type 2.

Op maandag 1 februari start het gezamenlijke Voel Je Lekker Energiek Programma van Ekomenu en het Diabetes Fonds. Het programma staat geheel in het teken van 3 pijlers: voeding, bewegen en ontspanning. In 28 dagen helpen wij jou om stap voor stap een gezonde routine aan te leren.

Na inschrijving ontvang je meteen het programmaboekje met alvast wat gezonde recepten. Eind januari kun je starten met het doen van de Persoonlijke Gezondheidscheck om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid en hoe je ervoor staat. Ook ontvang je een e-book met informatie, diverse challenges, weekschema’s, boodschappenlijstjes en nog veel meer. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je onder andere wekelijks vragen kunt stellen aan onze diëtisten, maar ook toegang krijgt tot diverse workshops, zoals een kookworkshop en diverse workout-video’s.

Het Voel Je Lekker Energiek Programma kost € 34,95. Een mooi gedeelte van dit bedrag gaat naar het Diabetes Fonds voor wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen, behandelen en genezen van diabetes.

Samenwerking

Ekomenu en het Diabetes Fonds werken samen om de gezonde keuze makkelijk te maken en helpen om dit op de lange termijn ook vol te houden. Zodat we lekker in ons vel zitten en blijven. Zo stelden we al eerder het diabetes menu en het koolhydraatarme menu samen. Deze maaltijdmenu’s voldoen aan de criteria van het Diabetes Fonds.