24 AUG. 2015
Geven na leven

Vanavond om 18.55 uur start op NPO 2 het zevende seizoen van het televisieprogramma De Nalatenschap. Met daarin persoonlijke verhalen van mensen die iets nalaten aan een goed doel.

Voor veel mensen is het een grote stap om bij de notaris hun erfenis te regelen. Begrijpelijk, want het is een lastig onderwerp waarover je liever niet nadenkt. De mensen in het programma De Nalatenschap laten hun geld of bezittingen bewust na aan een goed doel. 

Toekomst voor een ander

Mensen die nalaten aan een goed doel op het gebied van gezondheid, geven de generaties na hen een betere toekomst. In de vorm van betere behandelingen, betere begeleiding en wellicht zelfs genezing. Dat geldt zeker ook voor mensen met diabetes, via onderzoek dat het Diabetes Fonds mogelijk maakt.

Hoop op genezing

Nalaten aan het Diabetes Fonds betekent voor kinderen met diabetes concrete hoop dat ze ooit genezen, want dankzij onderzoek zijn we dichterbij dan ooit! Meer weten over de mogelijkheden over nalaten aan het Diabetes Fonds? Praat of mail vrijblijvend met Carla Beemer, tel. (033) 303 20 85, e-mail c.beemer@diabetesfonds.nl.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.