7 NOV. 2013

Op donderdag 14 november is het Wereld Diabetes Dag en wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor diabetes. U doet toch ook mee?

Op de verjaardag van de onderzoeker die insuline ontdekte, komen mensen in actie voor het Diabetes Fonds om geld op te halen voor de onderzoekers van deze tijd.

Zo houdt basisschool de Oranje Nassauschool een flesseninzamelingsactie, gaat de NDF de straat op om de naakte waarheid over diabetes te vertellen, staat in veel kantines een collectebus op de toonbank en opent Dana Hoogvliet haar kapsalon speciaal voor moeders van kinderen met diabetes.

En wat doet u op Wereld Diabetes Dag? Wilt u ook een actie organiseren om geld op te halen voor een toekomst zonder diabetes? Neem dan contact op met Neem voor meer informatie contact op met Team acties en evenementen via (033) 462 20 55 of mail naar info@diabeatit.nl.

Uiteraard kunt u ook meedoen aan een bestaande actie of bezoek de kapsalon van Dana Hoogvliet in Dussen. De hele dag, ook 's avonds, zal zij de dames voorzien van nieuwe coupes, in ruil voor een donatie aan het Diabetes Fonds.

Hebt u geen tijd, maar wilt u toch helpen? SMS Diabetes naar 4333 en geef eenmalig € 2,50

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.