10 MEI 2014

Lenny Kuhr is de artiest die het 27ste concert voor het Diabetes Fonds verzorgt. Op zaterdag 25 oktober zal zij optreden in de Grote Kerk van Naarden. Alle opbrengsten van het concert worden gedoneerd aan het Diabetes Fonds.

Het concert wordt traditiegetrouw georganiseerd door vrijwilliger Cees Huisers aan de vooravond van de Nationale collecteweek van het Diabetes Fonds. Lenny Kuhr verzorgt de muzikale avond en is bekend van grote hits zoals ' De Troubadour' en 'Visite'. Met ' De Troubadour' won zij in 1969 voor Nederland het Eurovisie Songfestival. Deze dame houdt niet van rode lopers, zij wil zingen en liedjes maken.

Cees Huisers is blij dat Lenny Kuhr bereid is om op 25 oktober op te treden en zo een steentje bijdraagt aan het Diabetes Fonds. Hij is zeer gedreven om de kerk vol te krijgen en zoveel mogelijk geld op te halen. 'Ik organiseer het concert al jaren, omdat ik het belangrijk vind dat er meer geld voor onderzoek beschikbaar wordt. Mijn vrouw heeft diabetes en ik ervaar iedere dag de gevolgen van deze slopende ziekte. Door onderzoek is er al veel verbetering in de kwaliteit van leven. Toch is er meer onderzoek nodig om complicaties te kunnen voorkomen en hopelijk in de toekomst diabetes te kunnen genezen', aldus Cees Huisers.

 

 

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.