20 JUN. 2017
Nieuw: de diabetes type 1-com­munity van Nederland

Vandaag lanceert het Diabetes Fonds diabetestype1.nl. Dé diabetes type 1-community van Nederland. Een centrale, onafhankelijke plek met betrouwbare informatie over diabetes type 1. 

Op diabetestype1.nl worden onderzoeken naar nieuwe behandelingen en genezing van diabetes type 1 eerlijk in perspectief gezet. Mensen met diabetes type 1 en hun naasten kunnen er vragen stellen, onderling contact hebben en ervaringen delen.

Centrale plek

Het Diabetes Fonds peilde bij mensen met diabetes type 1 wat zij belangrijk vonden. Een van de dingen die zij noemden is een centrale plek voor betrouwbare informatie over diabetes type 1. Daarom is het Diabetes Fonds de diabetes type 1-community gestart. We bundelen op deze plek alle informatie over diabetes type 1.

Samen meer dan 1

We spreken met diverse partners om diabetestype1.nl tot een centrale plek te maken voor mensen met diabetes type 1 en hun naasten. Het moet een platform worden waaraan andere diabetesorganisaties, bedrijven en zorgverleners mee invulling geven. Met het doel het leven voor mensen met diabetes type 1 makkelijker te maken, onder het motto: samen zijn we meer dan 1.

Welkom in de community

Maak je samen met ons de diabetes type 1-community tot een succes? Maak dan een account aan op diabetestype1.nl. Op basis van je interesses ontvang je twee wekelijks een update met nieuws, onderzoeken en relevante gesprekken.

Help als digitale collectant

Maak meer onderzoek naar diabetes type 1 mogelijk en collecteer digitaal. Veilig, makkelijk en snel.

Maak meer onderzoek naar diabetes type 1 mogelijk en collecteer digitaal. Veilig, makkelijk en snel.