24 JUN. 2013

Tijdens het vijfjarige jubileum van de Wandelvierdaagse het Gooi zijn alle records gebroken. Er liepen ruim 1400 wandelaars mee. Dankzij de wandelaars en verschillende sponsoren ontving het Diabetes Fonds een prachtige cheque van maar liefst € 10.000,- van de organisatie.

Voorzitter Wim Nipius was dan ook zeer trots en wist te melden dat de wandelaars samen in de afgelopen vier dagen ruim 100.000 kilometer hadden gelopen. Ofwel ruim twee keer de aarde rond. Een extra verrassing was dat de cheque uitreiking werd gedaan door niemand minder dan Wilibrord Frequin. De voormalig tv-reporter was op dreef en verwelkomde de wandelaars op unieke wijze. Ook deed hij zelf mee aan de wandelvierdaagse. 'Ik wist niet dat Het Gooi, waar ik al dertig jaar woon, zo mooi is. Ik ben op plekken geweest waar een normaal mens niet komt. Volgend jaar weer, zeker weten!', aldus Frequin.

Willibrord Frequin was niet de enige BN'er die genoot van de wandelvierdaagse. Ook Ronnie Tober wandelde fanatiek mee en trakteerde de wandelaars tijdens de feestelijke intocht op een aantal nummers. De vele wandelvoeten liepen nu, in plaats van door de prachtige natuur van het Gooi, de polonaise in Laren.

Doet u volgend jaar ook mee?

De Gooise Wandelvierdaagse wordt in 2014 gehouden van 18 tot en met 21 juni. U kunt kiezen uit de afstanden 10, 20, 30 en 40 kilometer. Kijk voor meer informatie op: www.wandelvierdaagsehetgooi.nl

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.