2 MRT. 2013

Koken en eten met diabetes, dat kan lekker en gezond! Stuur nu uw favoriete recept in op diabetesfonds.nl. U maakt dan kans op een van de tien kookworkshops voor twee personen, door sterrenkok Christopher Naylor. Deze actie loopt de hele maand maart.

Uw eigen recept hier op diabetesfonds.nl, dat gaat heel simpel! Een diëtist checkt uw recept, en geeft nog wat extra tips erbij.

Leer het van de sterrenkok

Deze maand maakt u met uw recept kans op een unieke kookworkshop voor twee personen, van topkok Christopher Naylor. Hij laat dan zien hoe u met streek- en seizoensproducten de lekkerste gerechten maakt.

Deze speciale workshop-actie voor de maand maart is georganiseerd door culinair journalist Felix Wilbrink van De Telegraaf, in samenwerking met NH Hoteles en  het Diabetes Fonds. Christopher Naylor is chefkok van Michelinrestaurant Vermeer in Amsterdam. NH Hoteles, waar Vermeer deel van uitmaakt, stelt de kookworkshop beschikbaar.

Naylor gaat met zijn kookkunst terug naar de pure en eerlijke kant van producten en haalt zijn creativiteit en inspiratie uit groenten en kruiden. Hij kookt met producten van het seizoen, van Nederlandse bodem en lokale leveranciers.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 1 t/m 31 maart 2013, via het speciale recepten-formulier. De inzenders van de vijf lekkerste recepten winnen een van de tien kookworkshops voor twee personen bij Christopher Naylor in de keuken.
  • De jury voor de ingezonden recepten bestaat uit Felix Wilbrink van de Telegraaf, Hilde Breunissen van het Diabetes Fonds en diëtiste Leonie Goezinnen. 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.