Bevroren yoghurt­aardbeien

Bereiding

Bekleed een bord met bakpapier.

Giet de yoghurt in een schaaltje.

Dip de aardbeien in de yoghurt en leg ze, met de yoghurtkant boven, op het met bakpapier beklede bord.

Leg in de vriezer.

Voor het mooiste resultaat herhaal je dit dippen een aantal keer. Leg de aardbeien tussendoor steeds terug in de vriezer.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 10 aardbeien
  • 50 g magere yoghurt
  • bakpapier

Koolhydraten 12,6 g
waarvan suikers 12,6 g
Vet 10,1 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 3,9 g
Vezels 2,2 g
Kcal 80
Zout 0,08 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!