Couscoussalade

Bereiding

Schenk 75 ml hete groentebouillon over 50 g ongekookte couscous en laat ca. 3-5 minuten wellen.

Snijd de halve komkommer en 2 tomaten in blokjes en schep met 1 eetlepel gehakte munt door de couscous.

Meng 2 eetlepels citroensap met 1 koffielepel olie en 4 eetlepels groentebouillon.

Breng op smaak met peper en paprikapoeder.

Meng de dressing door de couscoussalade.

Zin in lekker eten?

Ontdek ons kookboek vol gezonde én lekkere recepten. Of je nu diabetes hebt of niet.

Ingrediënten

  • 75 ml groentebouillon
  • 40 g couscous, ongekookt    
  • 1 halve komkommer    
  • 2 tomaten   
  • 1 eetlepel munt, gehakt    
  • 2 eetlepels citroensap    
  • 1 koffielepel olijfolie    
  • 4 eetlepels groentebouillon
  • peper    
  • paprikapoeder    

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 39,8 g
waarvan suikers 7,5 g
Vet 7 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Eiwit 7,8 g
Vezels 5,2 g
Groente 340 g
Kcal 266
Zout 1,1 g

Ingestuurd door: Weight Watchers