Eiwrap met spinazie

Ingrediënten
- 2 eieren
- scheutje melk
- peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 cherrytomaten
- 3 takjes bieslook
- 2 plakjes kipfilet
- handje spinazie (10 g)
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 298 kcal
- Koolhydraten
- 3,3 g
- - waarvan suikers
- 3,2 g
- Vet
- 21 g
- - waarvan verzadigd
- 5,2 g
- Eiwit
- 23,3 g
- Vezels
- 1 g
- Zout
- 0,46 g
Bereiding
Breek de eieren in een kommetje. Voeg het scheutje melk en de peper naar smaak toe en klop de eieren los met behulp van een vork.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het ei op laag vuur totdat deze gaar is.
Was de cherrytomaten en halveer. Snijd de bieslook fijn.
Verdeel de kipfilet, spinazie, cherrytomaten en de bieslook over de eiwrap en rol op.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
