Eiwrap met spinazie

Aantal personen
1 persoon
Kooktijd
10 minuten
Bereidingswijze
Menugang
Soort gerecht

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 cherrytomaten
  • 3 takjes bieslook
  • 2 plakjes kipfilet
  • handje spinazie (10 g)

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
298 kcal
Koolhydraten
3,3 g
- waarvan suikers
3,2 g
Vet
21 g
- waarvan verzadigd
5,2 g
Eiwit
23,3 g
Vezels
1 g
Zout
0,46 g

Bereiding

Breek de eieren in een kommetje. Voeg het scheutje melk en de peper naar smaak toe en klop de eieren los met behulp van een vork.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het ei op laag vuur totdat deze gaar is.

Was de cherrytomaten en halveer. Snijd de bieslook fijn.

Verdeel de kipfilet, spinazie, cherrytomaten en de bieslook over de eiwrap en rol op.

Lekker en gezond eten met diabetes

Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:

  • Adviezen en tips in heldere taal
  • Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
  • Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
Voorkant brochure Lekker en gezond eten met diabetes