Eiwrap met zalm

Bereiding

Snijd de lente-ui in dunne plakjes.

Klop de eieren los met de melk en roer de lente-ui erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en schenk hier het eiermengsel in. Bak de eiwrap gaar. 

Besmeer de eiwrap met zuivelspread en beleg met gerookte zalm, verdeel de rucola er overheen.

Rol de omelet dicht en prik er eventueel een satéprikker in om hem bij elkaar te houden.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 2 lente uitjes
  • 6 eieren
  • 50 ml melk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 80 g zuivelspread light met bieslook
  • 100 g gerookte zalm
  • flinke handvol rucola

Koolhydraten 4,2 g
waarvan suikers 3,7 g
Vet 30,4 g
waarvan verzadigd 10,6 g
Eiwit 34,1 g
Vezels 0,7 g
Groente 22,5 g
Kcal 427
Zout 2,67 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.