Griekse boerensalade

Bereiding

Snijd de komkommer, tomaten, spaanse peper en de rode ui in stukjes.

Snijd de light fetakaas in blokjes en de zwarte olijven in ringetjes. Meng alles door elkaar.

Meng voor de dressing het teentje knoflook met de magere yoghurt en de azijn en breng op smaak met peper, zout en de gehakte oregano.

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 3 tomaten
  • 1 spaanse peper
  • 1 rode ui
  • 150 gram fetakaas
  • 15 zwarte olijven
  • 1 teen knoflook
  • 150 gram halfvolle yoghurt
  • 3 eetlepels azijn
  • 1 eetlepel oregano
  • peper naar smaak

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 7,7 g
waarvan suikers 6,3 g
Vet 9,2 g
waarvan verzadigd 5,3 g
Eiwit 9,6 g
Vezels 2,7 g
Groenten 180 g
Kcal 160
Zout 1,45 g

Ingestuurd door: Weight Watchers