Kruidige bloemkoolrijst-schotel

Bereiding

Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten met de kruiden op hoog vuur.

Voeg de laatste 3 minuten de bloemkoolrijst toe en roer het geheel goed door elkaar.

Serveer met een handje ongezouten noten.

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 400 g Thaise wokgroenten
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel kurkuma
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel uienpoeder
  • 400 g bloemkoolrijst
  • 50 g ongezouten noten

Koolhydraten 13,9 g
waarvan suikers 8,1 g
Vet 25,2 g
waarvan verzadigd 3,5 g
Eiwit 10,1 g
Vezels 10,4 g
Groente 400 g
Kcal 346
Zout 0,04 g

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!