Ontbijtpannenkoekjes

Bereiding

Meng de amandelmeel, eieren, yoghurt en het bakpoeder in een grote kom tot een stevig beslag.

Verhit een klein beetje olie in een pan, laat goed warm worden en schep met een kleine soeplepel een laagje van het beslag in de pan. Je kunt meerdere pannenkoekjes tegelijk doen. Je kan de pannenkoekjes omdraaien als de randen zijn gestold.

Herhaal tot je beslag op is.

Garneer met wat rood fruit.

Ingrediënten

  • 75 g amandelmeel
  • 2 eieren
  • 3 flinke eetlepels yoghurt
  • 1 theelepel bakpoeder
  • wat rood fruit voor de decoratie

Koolhydraten 6,4 g
waarvan suikers 3,8 g
Vet 24,9 g
waarvan verzadigd 3,4 g
Eiwit 14,9 g
Vezels 4,7 g
Groente 0 g
Kcal 304
Zout 0,59 g