Bereiding

Maak het sjalotje schoon en snijd het heel fijn.

Maak een dressing van de azijn, de mosterd, de olie, het sjalotje en wat peper.

Laat de linzen uitlekken.

Snijd de paprika in smalle repen.

Was de postelein en laat de groente goed uitlekken. Was de tomaatjes en halveer ze.

Meng alles door elkaar.

 

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 theelepels mosterd
  • 2 eetlepels olie
  • 1 blik linzen (ca. 300 gram uitlekgewicht)
  • 200 g gegrilde paprika (pot)
  • 250 gram postelein
  • 100 gram kerstomaatjes

Koolhydraten 28,7 g
waarvan suikers 7 g
Vet 12,4 g
Verzadigd vet 1,9 g
Eiwit 15,8 g
Vezels 11,5 g
Groente 285 g
Kcal 310
Zout 1,2 g