Foto van de quinoa-ontbijtpap gegarneerd met schijfjes banaan, amandel en granaatappelpitjes

Bereiding

Doe de quinoa en amandelmelk in een pannetje en breng aan de kook. Kook 12 á 14 minuten en roer regelmatig.

Pel de banaan en snijd in plakjes. Hak de amandelen grof.

Doe de quinoa in een bakje en verdeel de banaan, granaatappelpitjes en de amandel erover.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 40 g quinoa
  • 250 ml ongezoete amandelmelk 
  • ½ banaan
  • 10 g ongezouten amandelen
  • 1 eetlepel granaatappelpitjes

Koolhydraten 39,4 g
waarvan suikers 14,5 g
Vet 11,1 g
waarvan verzadigd 1 g
Eiwit 9,8 g
Vezels 6 g
Groente 0 g
Kcal 309
Zout 0,24 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.