Salade van rettich, kaas en ham
  • Lunch Vlees
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Aantal personen: 2

Bereiding

Snijd 100 g magere gekookte ham en 1 plak 30+ kaas in repen en 100 g rettich en 1 rode ui in stukjes.

Meng 1-2 eetlepels appelazijn, 2 eetlepels milde mosterd, 2 eetlepels olie en 1 eetlepel water.

Breng op smaak met peper. Doe alles met 2 eetlepels gehakte bieslook in een kom en meng goed.

Breng nogmaals op smaak met peper. Serveer daarbij 2 sneetjes geroosterd volkorenbrood.

Ingrediënten

  • 100 g magere gekookte ham
  • 1 plakje harde kaas, 30+    
  • 100 g rettich    
  • 1 rode ui    
  • 2 eetlepels appelazijn
  • 2 eetlepels milde mosterd
  • 2 eetlepels olijfolie    
  • 1 eetlepel water
  • peper     
  • 2 eetlepels bieslook, gehakt    
  • 4 sneetjes geroosterd volkorenbrood

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 35,1 g
waarvan suikers 6 g
Vet 24 g
waarvan verzadigd 6,5 g
Eiwit 22,8 g
Vezels 6,9 g
Groenten 100 g
Kcal 465 g
Zout 2,8 g

Ingestuurd door: Weight Watchers