Spinazie-mango­salade met noten

Bereiding

Was de spinazie, snijd de avocado en mango in stukjes.

Rooster de pecan- en pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

Meng de spinazie, avocado, mango en noten voor de salade.

Meng de olijfolie, balsamicoazijn en de citroensap voor de dressing.

Schenk de dressing over de salade.

Ingrediënten

  • 300 g spinazie
  • 1/2 avocado
  • ½ mango
  • 10 g pecannoten
  • 10 g pijnboompitten

Voor de dressing:

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel citroensap

Koolhydraten 13,6 g
waarvan suikers 11,1 g
Vet 25,9 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 7,7 g
Vezels 6,4 g
Groenten 195 g
Kcal 334
Zout 0,05 g