Volkorenbroodje met ei

Bereiding

Kook de eieren hard (8 min) of zacht (3 - 4 min) en laat ze vervolgens schrikken.

Door eieren te laten schrikken (= onderdompelen in koud water), krijg je de schil er beter vanaf.

Besmeer de boterhammen dun met halvarine.

Beleg met kipfilet en plakjes ei.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 2 volkoren boterhammen
  • halvarine
  • 2 plakjes kipfilet
  • 2 eieren

Koolhydraten 27,3 g
waarvan suikers 1,3 g
Vet 15,4 g
waarvan verzadigd 4,7 g
Eiwitten 29,4 g
Vezels 4,7 g
Kcal 375

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Foto: Kim Brouwers / Specialist kennis en innovatie