Havermout met speculaaskruiden

Bereiding

Doe de havermout en melk in een magnetronbestendig bakje.

Zet dit 90 seconden in de magnetron op vol vermogen. Houd in de gaten of de melk niet overkookt.

Roer de koekkruiden door de havermoutpap.

Snijd de banaan in plakjes en leg deze op de pap samen met wat amandelschaafsel.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 6 eetlepels havermout
  • 200 ml amandelmelk
  • 1 theelepel koek- en speculaaskruiden
  • ½ banaan
  • amandelschaafsel of andere noten

Koolhydraten 31,8 g
waarvan suikers 10,7 g
Vet 4,4 g
waarvan verzadigd 0,7 g
Eiwit 5,3 g
Vezels 4,2 g
Groente 0 g
Kcal 202
Zout 0,13 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.